Booksa je zatvorena od 21. srpnja do 26. kolovoza! /  Booksa is on a summer break from July 21st until August 26th.
15.03.2018. u 15:00 @ Booksa

Dobra špajza u Booksi

Nedjelja
11.03.2018.

Zadruga za dobru ekonomiju, udruga ZMAG i klub Booksa pokrenuli su program suradnje nazvan Dobra špajza u Booksi. Radi se o širenju modela Hrana za dobro kojeg je pokrenula Zadruga za dobru ekonomiju kao kratki lanac opskrbe zdravom i lokalno proizvedenom hranom malih ekoloških proizvođača. Booksa je tako postala jedan od centara solidarne ekonomije u Zagrebu.

Procedura je jednostavna, registrirajte se ovdje, naručite namirnice koje želite i u četvrtak od 16.00 do 18.00 dođite po njih u Booksu. Imajte na umu da su ponude vidljive samo od ponedjeljka do srijede navečer (22h), dok neke istječu već u utorak navečer. Ostalim danima ponuda nije vidljiva.

A nudi se puno toga - sezonsko voće i povrće, proizvodi od meda, ekološko vino, proizvodi od soje, lješnjaci, svježe začinsko i ljekovito bilje, jabučni ocat, brašno, domaća jaja i ostalo pa se zaista isplati registrirati i vidjeti što se sve ima.

Do četvrtka, upoznajte se s proizvođačima/cama uključenima u ovaj program.

Dođite svi/e!

Dobra špajza u Booksi

Zelena mreža aktivističkih grupa (ZMAG), Zadruga za dobru ekonomiju i Booksa pokrenuli su program suradnje nazvan Dobra špajza u Booksi. Radi se o širenju modela Hrana za dobro gdje vam je dostupna zdrava i lokalno proizvedena hrana malih ekoloških proizvođača. Procedura je jednostavna - morate se registrirati na online aplikaciju za nabavu, naručiti namirnice koje želite i potom doći po njih u Booksu, četvrtkom od 16 do 18 sati. Više informacija i linkove imate u bilo kojoj od najava u ovoj rubrici pa kliknite što prije i uključite se!

20 godina Bookse, 20 godina književnosti na drugačiji način!

Booksa u 2024. slavi velikih 20 godina! Kako svi mi volimo okrugle obljetnice, neki od vas vjerojatno će se sjetiti našeg 10. rođendana, koji smo (pro)slavili crowdfunding kampanjom i velikim završnim tulumom.

Za ovaj, 20. rođendan tulumarit ćemo cijelu godinu jer – zašto ne?!

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu