Page arrow

Razgovor o knjizi 'Naš vršnjak Dylan Dog' Dinka Krehe

Large 201225493 4019993114703773 8527773963077346302 nvvv
Četvrtak
17.06.2021.

U parku ispred Bookse održan je razgovor o knjizi Naš vršnjak Dylan Dog Dinka Krehe. Autoru se u razgovoru pridružio još jedan veliki stripofil i dilanofil, pisac Nenad Stipanić, a o čemu su razgovarali - provjerite u videu!


Knjiga Naš vršnjak Dylan Dog pisca, književnog kritičara i Booksina dugogodišnjeg suradnika Dinka Krehe pripovijest je o odrastanju s jednim stripom u turbulentnim vremenima. Kakvo je mjesto klasik talijanske škole, Dylan Dog Tiziana Sclavija, dobio u životu jednog šestogodišnjaka koji ga je oktrio naizgled u najgorem mogućem trenu - u jeku bosanske ratne kalvarije - ali i u životima mnogih drugih pripadnika i pripadnica generacija rođenih sedamdesetih i osamdesetih godina u Jugoslaviji? Na koji je način Dylan naš vršnjak? Kako on govori o vremenu u kojem živimo - i to ne samo sadržajima kojima se bavi, nego i samom formom u kojoj to čini? Dinko i Nenad pokušat će rasvijetliti ova i ovakva pitanja. 

Možda će vas zanimati
Kritike
Homepage k8 0 fkphulv m unsplash 26.01.2021.

Boljke svakodnevice

Zbirka pjesama 'Simptomi' Dinka Krehe pažljivo je ispisana zbirka koju vrijedi čitati, sažetog izraza, čvrsta u formi. 

Piše: Anja Tomljenović

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu