Klub Booksa je na godišnjem do 24. kolovoza, dakle dotad ne radimo! Uživajte u ljetu! / Booksa is on a vacation until August 24th. Have a great summer!
Close
Page arrow

FEKP Unplugged: priče na otvorenom

Large 209655739 278431220731585 7076018330361017662 n

Edo Popović, Mirjana Dugandžija, Jadranka Pintarić i Tomislav Augustinčić na Booksi u parku.

Srijeda
30.06.2021.

U sklopu ovogodišnjeg programa Festivala europske kratke priče u parku ispred Bookse održan je razgovor i čitanje FEKP Unplugged: priče na otvorenom na kojem su sudjelovali Mirjana DugandžijaJadranka Pintarić i Edo Popović, uz moderaciju Tomislava Augustinčića.

Dvije autorice i autor koji su svojom prozom odavno zadužili domaću književnu scenu, izašli su na megdan mladom dobitniku Gorana za mlade pjesnike. Imaju li Dugandžijine priče u Rujanskoj kupačici, koje razotkrivaju svu nevolju babljeg ljeta, poveznicu s melankoličnim karakterima zbirke Dobro sam i ostale laži Jadranke Pintarić? Jesu li Popovićeva svođenja računa, mikroeseji i poetična snatrenja iz romana Kako sam brojio ružičaste robote dobar argument za usamljenost, ili način da joj se umakne? Jesmo li dobro i što književnost ima s tim? Otkrijte u videu!

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu