Novo radno vrijeme kluba Booksa: utorak - subota od 10 do 18h; nedjelja od 10 do 15h.
Piše: Booksa Booksa

AUDIO: 'Radnici i seljaci' u Booksi

Large ivancic
Srijeda
28.01.2015.

U utorak 20.1. književni kombinat Booksa bio je krcat ljudima kao da nam u goste (napokon) dolazi Mišo Kovač. Ipak, te večeri nije nastupio kakav planetarno popularni pjevač, nego cijenjeni književnik i novinar Viktor Ivančić.

Povod je bio izlazak zbirke priča Radnici i seljaci (u izdanju Fabrike knjiga i Peščanika), a o knjizi su osim autora govorili izdavač Dejan Ilić, profesor na Filološkom fakultetu u Beogradu Predrag Brebanović i profesor na Filozofskom fakultetu u Zagrebu Dean Duda

Booksa je doista bila premala te večeri za sve zainteresirane čitatelje-slušatelje, što je iznimna šteta budući da je razgovor bio naročito zanimljiv. Srećom, posljednji krik moderne tehnologije omogućio nam je da razgovor snimimo i stavimo na portal. Razgovor tako možete preslušati na linku niže, a usput možete i pročitati razgovor Nevena Svilara s Ivančićem upravo o ovoj knjizi.

Viktor Ivančić u Booksi 20.1.2015. by Kulturtreger on Mixcloud

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu