Booksa je zatvorena od 21. srpnja do 26. kolovoza! /  Booksa is on a summer break from July 21st until August 26th.

Bojler koji ne radi

Autor: Hana Kunić

Izdavač: Sandorf

Godina izdanja: 2023

Cijena: 10 EUR

Broj stranica: 91

Uvez: meki

Poezija

Knjiga nije dostupna u Booksi! Potražite je u bolje opremljenim knjižarama i antikvarijatima u Hrvatskoj i šire! Booksa ne prodaje knjige, izuzev vlastitih izdanja.

U svojoj drugoj zbirci poezije Bojler koji ne radi, Hana Kunić zapisuje: Jednoga dana, / kada taj ritam kulminira, / svijet će eksplodirati, ali zbog osigurača koji donosi sreću / jedan bojler biti će spašen.// Bojler je zbilja njezin svenemirski brod koji bezbrižno i u svojevrsnoj antibrzini radikalne igre prolazi kroz crvena svjetla (zbirka je feministička), nema problema s životom na različitim kontinentima (zbirka je nomadistička), a uvijek u sebi i oko sebe stvara muzike ljudskih odnosa (zbirka je zaljubljistička). Kunić je senzualistica, ludistica, idealistica. Čitate zbirku i shvaćate da ste already u njenoj posadi. I da čak i s pokvarenim bojlerom stižete na glavno mjesto svih događaja: Glazbu. Poeziju. Glazeziju. U samo središte malih hrabrosti.

Nataša Govedić

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu