Prema novim epidemiološkim mjerama klub Booksa poslužuje kavu za van svaki dan (osim ponedjeljka) od 11 do 17h. / You can order coffee to go every day (except Monday) from 11am to 5pm.
Close
Page arrow
Bek 728x90px 1Bek logo boja negativ 2 300x250

Booksin književni program

Large 1.1.pratite programe

Književni program naše produkcije, dame i gospodo!

Njegovi su sastavni dijelovi tribine – Poezija na živo (razgovori s pjesnicima i čitanja poezije), Od riječi do riječi (o suvremenoj domaćoj i regionalnoj književnoj produkciji), Tribina o stripu (razumije se o čemu je, je l'), Što mi je ovo trebalo? (o književnim rezidencijama), Učitavanje (mladi neafirmirani autori), Booksa preporučuje (naši favoriti), Revija malih književnosti (ničeg malog tu nema!).

Sve ih pronađite ovdje.

I da, vremenom neke tribine ukinemo, a neke nove pokrenemo. Svim tribinama je zajedničko da književnim temama pristupaju na neformalan način, otvoreno, ali kritički i s otklonom, a sudjelovanje publike – komentarima, pitanjima, prijedlozima – uvijek je dobrodošlo. Nakon toliko godina iskustva sa sigurnošću možemo utvrditi kako se o književnosti može razgovarati ozbiljno i posvećeno čak i bez prišrafljene kravate, plitkog disanja, državotvornog verbalnog izričaja i trokutastog cvjetnog aranžmana nasred stola.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu