booksa

Amazonov književni natječaj

Amazon je u suradnji s Hewlett-Packardom i Penguinom pokrenuo natječaj za neobjavljeni roman prvijenac. Lova i slava osigurani.

booksa

I.B. Mažuranić na kioscima

Večernji list će povodom 69. godišnjice smrti Ivane Brlić Mažuranić u deset knjiga objaviti njezina sabrana djela. Cijena? Prava sitnica!

booksa

Natječite se i surađujte

Inmagov web natječaj; Zoroov obični natječaj za neobjavljenu zbirku priča bosanskohercegovačkih autora; časopis Treća zove na suradnju.

booksa

Slamnig zaradio Piranski zaljev

Koncert Buldožera u Tvornici pokazao nam je da još uvijek postoje renesansni ljudi. Slamnig uspješno kombinira politiku, glazbu i književnost. 

booksa

Kvizni štab, 28.9.2007

Meni, a i velikoj većini ekipe, na kvizu uvijek bude super. Stvarno ne znam što čekate vi koji ovo čitate, a i dalje ne dolazite?

booksa

Književni koktel

Ludički karakter Tomislava Ladana; novi broj časopisa Plan B; Andrićeva učionica postaje muzej; nova cenzura u Japanu. Ugodan vam vikend. 

booksa

Zagreb, BiH

Zadnju Jergovićevu knjiga, on the road novelu 'Freelander' ne možemo kupiti u hrvatskim knjižarama. Zašto? Zato što je izašla samo u BiH. 

POVRATAK NA VRH STRANICE
Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu.