Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Stiže Interliber

Large 314730438 656409029375895 486281856716998042 n

Foto: Interliber - sajam knjiga.

Četvrtak
02.11.2023.

Zakoračili smo u studeni, što za knjigoljupce i knjigolovce znači samo jedno – pred nama je još jedno izdanje Interlibera!

45. međunarodni sajam knjiga Interliber na rasporedu je od 7. do 12. studenog 2023. godine na poznatoj nam lokaciji, Zagrebačkom Velesajmu.

I ove godine na Velesajmu će se naći bezbroj zanimljivih naslova, a okupit će se najznačajniji domaći i inozemni nakladnici i knjižare, dok su u program uklopljena brojna književna, edukativna i kulturna događanja. Na štandovima ćete se moći susresti s omiljenim autorima i autoricama koji će vam rado potpisati primjerke knjiga, a u planu su i književne radionice i okrugli stolovi na kojima ćete saznati baš sve o knjigama koje vas zanimaju. 

Pripremite mapu Velesajma (ili ako vam ne treba i dobro se snalazite u prostoru, zavidimo vam!): u paviljonima 5, 6, 7 i 7a naći ćete štandove s brojnim izlagačima, a cjelodnevni program odvijat će se na pozornicama u paviljonima 6 i 7.

Program događanja možete provjeriti ovdje. Ulaz je besplatan za sve posjetitelje.

Sve aktualnosti možete pratiti na Facebooku i Instagramu.

Uskoro donosimo i vodič kroz ovogodišnji Interliber, uz sažeti pregled zanimljivih promocija i događanja!

Izvor: Zagrebački velesajam

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu