Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Prvo Raspričavanje u slovima i brojkama

Large 02
Utorak
27.11.2018.

U petak, 23.11. održalo se prvo Raspričavanje – smišljanje i pripovijedanje priča u društvu u sklopu našeg projekta Koja je tvoja priča?.

Jako nam je drago što je Raspričavanje pobudilo toliki interes – 25 osoba podijeljeno u 6 malih grupa zajednički su smislile 6 kratkih priča. Kako je rekla Ivana Bodrožić, voditeljica Raspričavanja, neke su priče bile više humorističke, neke „ozbiljne", a neke su nalikovale pjesmama u prozi. Zadani pojmovi koje je trebalo uklopiti u priču bili su popust, čarape i nježnost.

U 45 minuta koliko su sudionice i sudionici imali da zajednički odluče što i kako napraviti s ovim pojmovima, nastale su priče Konferencija (u grupi Štrafaste čarape bile su Biserka, Sanja, Ksenija i Željka), Pjesma (u grupi naziva Ljubičice sudjelovale su Ljubica, Danica i Mira), Čarape (u grupi Ivančice bile su Đurđica, Sonja i Jadranka), Slučajni susret (grupu naziva Sexy Ladies činile su Sonja, Silvija, Sanja, Mirjana, Željka), U tramvaju (Two Too Many naziv je grupe u kojoj su bili Ado, Mirjana, Kruno, Marica i Vesna) i Ženska priča (u grupi istog naziva bile su Vera, Vlasta, Sanja, Vesna i Ranka).

Potaknuta marljivošću i entuzijazmom ove vrijedne i kreativne družine Ivana Bodrožić „zadala je zadaću onima koji žele znati više" i predložila da svi koji žele napišu pjesmu na iste pojmove – čarape, popust, nježnost – pa ćemo ove pjesme poslušati na početku sljedećeg Raspričavanja.

A sljedeće Raspričavanje na rasporedu je u petak, 14.12. u 18 sati. Ponesite maštu, druželjubivost i dobru volju, sve ostalo imamo mi. Čekamo vas!

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu