Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Pogledajte radove s Radionice ilustriranja književnog teksta!

Large radio
Ponedjeljak
29.04.2019.

Na našoj nedavno završenoj Radionici ilustriranja književnog teksta nastalo je nekoliko ilustracija što proznih (npr. Vladan Desnica, Herman Melville), što poetskih (Danijel Dragojević, Krešimir Pintarić), a što vlastitih književnih predložaka (npr. slikovnica Nade Horvat).

Na ovom linku možete pogledati video uratke koji prikazuju ilustracije Dunje Desnice Franković, Mire Lončar Dušek, Vesne Ražnatović, Gordane Persoglie, Ljiljane Kos Hebrang, Vesne Valić, Zlate Papić Gospodnetić i Ane Janjatović Zorice

Voditelji radionice bili su Dragan Protić i Đorđe Balmazović koji čine umjetnički kolektiv Škart, a prezentacija radova održana je u Booksi u petak, 12.4. Veliko hvala ide njima, a također i polaznicama koje su pokazale silan entuzijazam, dobru volju, spremnost na suradnju i širenje vidika, te puno mašte i kreativnosti. Nadamo se da će im ovo svježe stečeno ilustratorsko iskustvo biti motivacija da nastave dalje s bilo kojim oblikom vizualnog izražavanja jer sigurno je kako za to imaju dara.

Ako vas zanima neka od aktivnosti u sklopu projekta Koja je tvoja priča? namijenjenog sugrađankama i sugrađanima starijima od 55 godina, javite nam se na booksa[at]booksa.hr ili na 01/ 4616 124.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu