Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

roman@tportal.hr 2014

Large beware
Četvrtak
31.07.2014.
Stručni žiri književne nagrade roman@tportal.hr odabrat će najbolji hrvatski roman izdan u prošloj kalendarskoj godini (2013.) kod izdavača registriranih u Hrvatskoj. O dobitniku 50 tisuća kuna odlučuje žiri književnih profesionalaca koji čine Katarina Luketić, Miroslav Mićanović i Jadranka Pintarić (predsjednica žirija). O pobjedniku će odlučivati u tri kruga, a dobitnik ovogodišnje nagrade bit će poznat krajem listopada.
Tportal je pokrenuo književnu nagradu za hrvatski roman godine 2008., s ciljem vrednovanja autorskog rada, a prema postavljenim stručnim kriterijima. Ujedno, to je i prvi književni natječaj u Hrvatskoj na kojem se bira najbolji domaći roman. Pozivamo izdavače i pisce da na ovogodišnji natječaj prijave romane izdane u kalendarskoj 2013. godini. 
Prijave su otvorene do 19. kolovoza 2014. Pravila natječaja dostupna su u Pravilniku, a prijava se vrši putem prijavnice.

foto: florian b.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu