Petak
07.07.2017.

Prozak / Na vrh jezika
Extra_large_jezik
Foto: Alvaro Tapia / Flickr
A+ A-
Nagrade za rukopise autora do 35 godina Na vrh jezika za poeziju i Prozak za prozu organiziraju Udruga Kultipraktik uz medijsku pripomoć Zareza, a godišnje dodjeljuje žiri u sastavu: Olja Savičević Ivančević, Marko Pogačar i Kruno Lokotar.
 
Nagrada Prozak se sastoji od objave zbirke priča sa svim pripadnim autorskim pravima u izdanju naklade Jesenski i Turk, Prozak/Na vrh jezika prstena, diplome i pretplatničkog paketa na časopise Quorum i Tema.
 
Nagrada Na vrh jezika se sastoji od objave zbirke poezije, Prozak/Na vrh jezika prstena, diplome i pretplatničkog paketa na časopise.
 
Natječaji Na vrh jezika i Prozak su trajno otvoreni za sve građane Republike Hrvatske mlađe od 35 godina.
 
Izbor do 10 pjesama uz bio-bibliografsku crticu valja poslati kao privitak u jednom word-dokumentu na adresu navrhjezika@gmail.com, a prozu(e) opsega do 5 kartica teksta (9000 znakova s proredom) na adresu prozaknatjecaj@gmail.com.
 
Radovi koji budu ulazili u širi izbor bit će objavljivani na stranici udruge Kultipraktik i na Facebooku Prvi prozak na vrh jezika.
 
Autori koji uđu u uži izbor bit će o tome obaviješteni e-mailom i zamoljeni da žiriju na uvid pošalju sav materijal koji bi mogao ući u knjigu.
POVRATAK NA VRH STRANICE