Četvrtak
16.02.2017.

Natječaj za posao urednika
Extra_large_vienna
Beč (Foto: Miroslav Petrasko / Flickr )
A+ A-
Eurozine, mreža europskih kulturnih medija, otvara natječaj za posao glavnog urednika. 
 
Urednik će biti odgovoran za sav sadržaj objavljen na Eurozineovoj web stranici i društvenim mrežama, te će nadgledati rad uredništva. Također će raditi koncept godišnjeg Eurozineovog skupa i drugih događanja, predstavljati rad Eurozinea javnosti i partnerima, te pomagati u prikupljanju sredstava.
 
Traži se komunikativna osoba s dugim novinarskim i uredničkim iskustvom, spremna za rad u grupi, u poljima kulturnih medija i web novinarstva.
 
Nudi se posao na puno radno vrijeme, no i posao na pola radnog vremena može biti opcija. Zaposlenik bi se trebao preseliti u Beč.
 
Prijavitelji trebaju direktoru Filipu Zielinskom poslati CV i motivacijsko pismo (koje uključuje i informacije kad bi osoba mogla početi raditi i koliku plaću očekuje).

Prijava se šalje isključivo putem e-maila na adresu: f.zielinski@eurozine.com (Naslov maila treba biti "Editor-in-Chief Job Application 2017") 
 
Natječaj traje dok je mjesto upražnjeno, dakle treba se javiti čim prije. O dostupnosti posla valja provjeriti Eurozineovu web stranicu.
 
Sve nedoumice mogu se provjeriti u izvornom tekstu natječaja, a sva pitanja poslati na navedenu mail adresu: f.zielinski@eurozine.com
POVRATAK NA VRH STRANICE