Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Ekspres škola kreativnog pisanja

Large milana vukovi  runji
Srijeda
02.11.2016.
Jesenski semestar Ekspres škole kreativnog pisanja, koju je prošle godine otvorila urednica i spisateljica Milana Vuković-Runjić, započinje u ponedjeljak 7. studenog u 18 sati u knjižari Vuković&Runjić.
Škola služi tome da pokrene spisateljske potencijale u svim polaznicima. Premda ne postoji čarobni štapić koji nas preko noći može pretvoriti u pisca, u Teslinoj 16 polaznici se mogu oboružati savjetima, metodama i tehnikama koje svakom tko se želi baviti pisanjem itekako dobro dođu. 
Novost programa je ciklus predavanja 'Književnost i bogovi' o povijesti književnosti i njezinim javnim i tajnim vezama s mitom, drevnim bogovima i muzama. 
Nedavno je objavljen i prvi 'plod' radionice, roman prvijenac Srebrna Marine Roki, jedne od prvih uspješnih polaznica škole.

Jesenski semestar održava se svaki ponedjeljak i traje sve do Božića kada najbolje polaznike očekuju i umotane nagrade pod borom. Voditeljica je Milana Vuković-Runjić. Sve informacije i prijave mogu se obaviti na mejl vukovicirunjic01@inet.hr

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu