Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

CeKaPe-ova ljetna škola pisanja

Large stara susica
Ponedjeljak
14.05.2012.

Nakon prošlogodišnje prve ljetne škole pisanja, CeKaPe i ove godine organizira sedam dana pisanja kratkih priča, pjesama, književne kritike i književnih prijevoda, romana, drama i scenarija uz vodeća imena hrvatske i slovenske književnosti: Miroslava Mićanovića, Andreja Blatnika, Marinka Koščeca, Branka Čegeca, Jagnu Pogačnik, Tomislava Kuzmanovića, Zorana Ferića i Daniela Rafaelića, s kojim će se ove godine po prvi puta pisati i o filmu.

Sedam dana ljetne škole pisanja, od 26.8. do 2.9.2012., osiguravaju vam trideset sati radionica pisanja po izboru i druženje u idealnom ambijentu, bez smetnji i uplitanja vanjskog svijeta. Zamišljena kao mjesto okupljanja i druženja zaljubljenika u književnost i pisanje iz cijele države, ljetna škola pisanja u Staroj Sušici već se prošle godine pokazala kao savršena kombinacija mistične atmosfere i kreativnog poticaja, te nastavlja uspješnu tradiciju i ovo ljeto. Uz još bogatiji i inventivniji program.

Uz radionice, koje se održavaju u jutarnjim i poslijepodnevnim satima, polaznici će u slobodno vrijeme uživati na organiziranim izletima, u jedinstvenoj atmosferi goranske šume koja će mnogima biti inspiracija i poticaj za pisanje.

A u večernjim satima čekaju vas programi i književne večeri s posebnim gostima, poznatim književnicima iz Hrvatske i Slovenije, urednicima i izdavačima. Goste iznenađenja otkrit će samo oni koji se što prije prijave.


Više o ljetnoj školi i cijeni doznajte na strancama CeKaPe-a, a online prijavu ispunite ovdje.

Možda će vas zanimati
Kritike
Homepage brac 04.12.2016.

Tvoje tijelo - moja kuća

Debitantska zbirka poezije 'Plovna mjesta' Sanje Baković nepretenciozna je, promišljena i dobro uklopljena u suvremena strujanja.

Piše: Mateja Jurčević

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu