Page arrow

Pisati za Kulturpunkt

Large tipkovnica belicka zilic
Četvrtak
10.04.2014.
Popularna kultura, mediji, politika, društvo – nekad nas udaraju, nekad mimoilaze, u svakom slučaju nemoguće im je umaći. Vi pratite sva ova područja više ili manje intenzivno, možda i samo neko od njih, no često vas svrbe prsti i imate potrebu nešto o tome napisati. Uglavnom sve završi na fejsbučnom statusu ili tviternom teaseru, u boljoj varijanti na blogu. 
Evo prijedloga! Kulturpunkt.hr traži suradnicu ili suradnika koji bi u tjednom ritmu pisao/la komentare na više ili manje recentne teme, pojave i fenomene iz ovih područja: društvo, mediji, sport, glazba, film, politika, književnost, vizualne i izvedbene umjetnosti, kulturne, medijske i obrazovne politike, ekonomija itd. 
Komentari bi trebali biti do maksimalno tri kartice teksta, a forma je kraća i slobodnija. Nudi se fiksna mjesečna naknada.
Ako se prepoznajete u ovome - javite se na info@kulturpunkt.hr. Mailu s naznakom 'Poziv za komentatora' priložite ogledni primjerak teksta te kratku biografiju s istaknutim područjima interesa.
Poziv je otvoren do 25. travnja.
Možda će vas zanimati
Intervju
Homepage vatroslav 07.11.2016.

'Za infrastrukturu se moramo izboriti sami'

U Booksinom 'Književnom budoaru' gostovao je Vatroslav Miloš, glazbeni kritičar, novinar i jedan od Kulturpunktovih urednika.

Piše: Dunja Kučinac

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu