Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Valent dobio Nazora

Large nagrada v.nazor
Utorak
27.05.2014.

Dojavljena nam je uistinu sjajna vijest koju, evo, nesebično želimo podijeliti. Odbor Nagrade Vladimir Nazor pod predsjedanjem akademika Milivoja Solara na sjednici održanoj 26. svibnja 2014. godine donio je odluke o dobitnicima Nagrade Vladimir Nazor za najbolja umjetnička ostvarenja u Republici Hrvatskoj za 2013. godinu na području književnosti, glazbe, filma, likovnih i primijenjenih umjetnosti, kazališne umjetnosti te arhitekture i urbanizma.

Kaj se tiče književnosti, Nazora je dobio nedavni Booksin gost Milko Valent i to, dakako, za svoj roman Umjetne suze.

Dometnimo još i to da je nagradu za životno djelo dobio pjesnik Tonko Maroević. Da ne šaljemo telegram, ovim putem čestitamo slavodobitnicima!

izvor i foto: HDP

Možda će vas zanimati
Škola kreativnog čitanja proze
Homepage 217 23.02.2009.

Paučina: Botanički vrt, O Mjesecu i Suncu, Na gozbi užasno jeftinih knjiga, Ludilo u lunaparku, Jooooooj, budaaaaalooooo!

24. nastavak: idilična subota tate Slavka i kćeri Tine začinjena velikom pobjedom u stolnom nogometu.
Škola kreativnog čitanja proze
Homepage 202 26.01.2009.

Paučina: Dječji vrtić je užasno mjesto, 'Tao fizike', Najbolji su domaći sendviči napravljeni kod kuće, a oni iz dućana nisu dobri za zdravlje

22. nastavak: Tinin flashback u djetinjstvo, gdje s tatom Slavkom radi sendviče, šeta Botaničkim i igra se u luna parku.
Škola kreativnog čitanja proze
Homepage 182 15.12.2008.

Paučina: Eutanazija, Strah od glupog sina, Patološki debeli ljudi su doživjeli intelektualni bankrot, Sunce dijagnosticira temeljnu samoću ljudi

Devetnaesti nastavak: strahota ljudskih paradoksa, vožnja trbuhom, bez ruku, rodila majka sina glupana i Sunce koje spašava stvar.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu