Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Ekranizacija Atlante

Large triptih
Utorak
11.12.2012.

Kriminalistički serijal Will Trent / Atlanta američke autorice Karin Slaughter prati avanture specijalnog agenta Willa Trenta iz Georgie u SAD-u. Romani su postigli značajan međunarodni komercijalni uspjeh pa nije iznenađenje što nas očekuje i filmska adaptacija ovog serijala.

Posla se prihvatila švedska produkcijska kuća Yellow Bird, poznata kao vlasnica autorskih prava na filmsku verziju serijala Millennium Stiega Larssona. Činjenica da će švedska produkcijska kuća producirati djela popularne američke autorice pokazuje kako u Skandinaviji nije jaka samo književna, nego i filmska produkcija krimića.

Yellow Bird će napraviti tri filma na temelju tri romana, a autorica Slaughter ujedno će biti scenaristica i izvršna producentica prvog dijela pod nazivom Triptih.

Triptih je psihološki triler koji prati potragu za serijskim ubojicom iz Atlante. Zasad nije poznato tko će biti redatelj, kao ni tko će glumiti u filmu.

izvor: Znanje
foto: Scott Butner

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu