Utorak
26.08.2014.

Struja
Extra_large_stolica_struja
A+ A-
Ne znamo tko su ljudi koji su prije živjeli u vikendici, ali nisu bili dobri domaćini. Sve to treba do kraja renovirati pa makar koštalo više nego novo. Bazen je popucao po sredini, a u prozorima su se nakotile sitne, tvrde guje. Najgore od svega su te razvaljene utičnice na kojima je nastradao zidarev mali.
 
Ali mi smo ih lijepo upozorili – rekli smo, tamo je živa struja. A nije ni normalno voditi dijete sa sobom na posao. Srećom pa su susjedi bili doma i pomogli. Treba, treba to jedan put za svagda napraviti kako valja. 
 
Doktori su rekli da je mali zanijemio od čistog straha, ali da ga strujni udar nije ozlijedio. Otac ga je brzo otrgnuo. Pričao nam je jutros na kavi da se mali nije igrao uokolo, da nije niti stajao blizu... 
 
Pojavio se odnekud iz druge prostorije, opuštenom šetnjom prišao utičnici i samo stavio prst. Bio je trideseti ili trideset i prvi kolovoza – zadnji dan u mjesecu.

***

A.Z. Stolica
POVRATAK NA VRH STRANICE
Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu.