Page arrow

Poezijom se odvaljujemo na Hreliću

Large gabriel bycbkdi0p4g unsplash

Gabriel, Unsplash. 

Četvrtak
09.12.2021.

Odvalimo se poezijom, nama posebno draga pjesnička tribina, predstojeći vikend preselit će se na ponešto neuobičajeno mjesto - zagrebački sajam Hrelić.

Ova tribina označava povratak odvaljivanja poezijom na otvorene prostore, a održat će se u suradnji s humanitarnom udrugom Fajter. Ovo izdanje imat će, dakle, dobrotvorni karakter, a termin joj je u nedjelju 12. prosinca 2021. godine, od 8 do 12 sati.

Na sajmu će organizatori unajmiti mali prostor u dijelu sajma gdje se prodaju knjige, odjeća i ostala raznolika roba te cijelo jutro čitati i prodavati pjesničke knjige. Sav prihod od prodaje knjiga ići će udruzi Fajter koja izravnim djelovanjem pomaže život beskućnika, a po simboličnoj cijeni prodavat će se i časopis Ulični fajter.

Ovo nije prva suradnja Fajtera i tribine Odvalimo se poezijom - slična akcija pod nazivom Odvalimo se poezijom: živio sam međuprostore života održala se prije dvije godine u klubu Pločnik.

Ako namjeravate doći, možete se najaviti na mail adresu sanja.bakovic2011@gmail.com, a možete i samo banuti. Osim što ćete na sajmu moći pročitati koju pjesmu socijalne tematike, možete i ponijeti neku svoju knjigu koju volite i smatrate vrijednom, a na Hreliću će je prodavati po cijeni koju odredite.

Pozdravljamo ovu pohvale vrijednu akciju!


Izvor: Odvalimo se poezijom

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu