Page arrow

Književno-likovna radionica 'Papir koji liječi'

Large novo

Foto: Muzej susjedstva Trešnjevka.

Četvrtak
16.03.2023.

Uvijek su nam posebno drage i zanimljive kvartovske priče, stoga dijelimo jednu koja će aktivirati trešnjevačku zajednicu.

U cijelosti besplatna, književno-likovna radionica Papir koji liječi: kolaži i riječi namijenjena je osobama svih životnih dobi, s bilo kojom razinom iskustva u kreativnom pisanju i likovnom izražavanju, a pogotovo onima koji do sada nisu imali prilike sudjelovati na umjetničkim edukacijama.

Radionice su na rasporedu utorkom od 18 sati u Novoj BAZI (Nova cesta 66), a počinju 28. ožujka i traju do 25. travnja 2023. godine.

Zajedno s voditeljicama Boženom Končić Badurina i Oljom Savičević Ivančević, u planiranih pet susreta (po 3 sata) istraživat će se "ljekovitost papira", to jest radit će se na kratkim proznim formama, poeziji i tehnici kolaža, a tematski će se inspirirati pojmovnim nizom "rad, nerad, dokolica, zdravlje". Polazište su vlastita iskustva, iskustva ljudi koji nas okružuju, kao i ona sačuvana u virtualnom fundusu Muzeja susjedstva Trešnjevka.

Prijava se šalje na blok@blok.hr do srijede, 23. ožujka 2023. godine, a treba sadržavati: ime, prezime, godinu rođenja, kratko motivacijsko pismo u kojem možete navesti čime se trenutno bavite u životu i što vas je potaklo na prijavu. Povezanost s Trešnjevkom (bivše ili trenutno mjesto stanovanja, mjesto rada, obiteljska povezanost) nije neophodna, ali je prednost.

Broj sudionika je ograničen, a povratnu informaciju o sudjelovanju dobit ćete putem maila.

Rezultate prošlogodišnje radionice možete pogledati u fanzinu koji je dostupan ovdje.

Budite dio još jedne priče u kvartu!

Izvor: [BLOK] - Lokalna baza za osvježavanje kulture.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu