Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Goranovo proljeće na internetima

Large untitled design   2021 12 28t112714.317
Ponedjeljak
27.12.2021.

Dobra vijest za sve pratitelje odličnih aktivnosti manifestacije Goranovo proljeće. Usprkos pandemiji, Goranovci su ove godine bili marljivi te su, uza sve svoje redovne poslove, baš nedavno lansirali svoju web stranicu Goranovo.hr. Svi ljubitelji i ljubiteljice poezije i oni koji će to tek postati Goranovo proljeće tako sada mogu pratiti i virtualno. 

Radi se o stranici na kojoj odsad možete pratiti novosti vezane uz manifestaciju, njezine nagrade, projekte i programe, ali i pregledavati bogatu arhivu iz pedesetosmogodišnje festivalske povijesti. Niz tekstualnih i vizualnih sadržaja prvi put je javno dostupno, uključujući kompletan izdavački plan, pregled festivalskih gostiju te foto-arhivu.

Neka od izdanja SKUD-a Ivan Goran Kovačić na stranici možete besplatno preuzeti u PDF formatu ili čitati online. Također, na stranicama ćete pronaći i informacije o natječaju Goran za mlade pjesnike koji je otvoren do kraja godine, i koji bi vam mogao biti zanimljiv ako ste pjesnikinja i pjesnik do 30. godine starosti.

Goranovci su na linku, brzo na miš i klik!


Izvor: Goranovo.hr

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu