Page arrow
Web banner 3Banner mobile 3

Novi Eridan

Large zmaj Foto: Aggiorna / Flickr
Četvrtak
12.05.2016.
Obavljen je 18. broj SF i fantasy fanzina Eridan.

Novi broj ovog elektroničkog časopisa koji izdaje Udruga 3. zmaj iz Rijeke donosi priče domaćih i stranih autora, ilustracije i strip.
Popis autora uključuje nagrađivanog domaćeg pisca Danijela Bogdanovića koji u ovom broju započinje novu seriju humorističnih SF priča te Tanju Radman koja ove godine također predstavlja i svoj prvi roman, Republika Kamena.

Osim njih tu su još i priče Tamare Babić, Maria Lovrekovića i Tomislava Tomaševića.
Nastavlja se i interes autora s engleskog govornog područja za objavljivanje u Hrvatskoj pa tako u hrvatskom prijevodu možete pročitati priče autora Vaughana Stangera iz Ujedinjenog Kraljevstva i Stewarta C. Bakera iz SAD-a.
Naslovnica je djelo ilustracija Kristine Bilote, čije radove možete pronaći i između korica, kao i likovne radove Morena Matkovića, Hrvoja Silića, Ivane Geček i Nele Dunato.
Prvo predstavljanje tiskanog broja održat će se 15. svibnja 2016 u 12.30 na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu u sklopu 38. godišnje SF konvencije Sferakon. Broj je dostupan za besplatan download u elektronskoj verziji na web stranici udruge
Tiskanje ovog broja omogućio je Studentski kulturni centar Sveučilišta u Rijeci.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu