Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Kućni maraton poezije

Large indoor
Utorak
17.03.2020.

Uživate slušati i gledati pjesnike dok izvode svoju poeziju? Imate pjesnički i recitatorski potencijal koji, osim na vlastitom balkonu, ovih dana ne znate kako ispoljiti? E pa imamo odličnu vijest za vas. Europsko prvenstvo u slam poeziji, koje se na ovogodišnji međunarodni dan poezije trebalo održati u Italiji, seli online. 

Natjecanje zakazano za 21. ožujka postaje cjelodnevni pjesnički događaj koji svi zajedno možemo pratiti putem livestreama. Još danas imate vremena i sami se prijaviti ako svojim stihovima želite doprinijeti kulturnom uzdizanju iz vlastite fotelje, a u isto vrijeme širiti svijest o brizi za osjetljive bližnje u trenutnoj situaciji.

Događanje ćete moći pratiti na Youtube kanalu, a ovdje se možete prijaviti za sudjelovanje. Sve što vam potrebno, uz dobru volju, jest pokoja pjesma. Doduše, i mobitel s kamerom. Više informacija pronađite na linku

Livestreamamo se!


Izvor i foto: Indoor poetry marathon

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu