Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Južna slavistika u EU kontekstu

Large 3593055702 46003367df z
Četvrtak
02.10.2014.
Bilateralni susret Hrvatska-Slovenija: Južna slavistika u EUropskom kontekstu održat će se od 15. do 17. listopada 2014. godine na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.
Tijekom tri dana trajanja Susreta izlagači iz Hrvatske i Slovenije upoznat će nas s problemima koji obuhvaćaju različita područja južnoslavističke tematike. Osim toga, u sklopu Susreta organizirat će se i radionica mladih o izlasku na tržište rada, predstavit će se i Rijeka – grad kandidat za EPK 2020., a Uredništvo časopisa Slovo iz Sarajeva predstavit će svoj novi broj.
Mjesto održavanja Bilateralnog susreta bit će Konferencijska dvorana na II. katu Knjižnice Filozofskog fakulteta, Ivana Lučića 3. Svečano otvorenje, na kojem će plenarno izlaganje održati pročelnik Odsjeka za južnoslavenske jezike i književnosti Filozofskog fakulteta u Zagrebu, prof. dr. sc. Zvonko Kovač te pročelnica Odsjeka za slavistiku Filozofskog fakulteta u Ljubljani, doc. dr. sc. Namita Subiotto, održat će se 15. listopada s početkom u 15:00 sati.
Novosti vezane uz Bilateralni susret, kao i točan raspored izlaganja, možete pratiti na Facebook stranici Bilateralnog susreta. Za sva dodatna pitanja možete se obratiti na e-mail adresu: bshrvslo2014@gmail.com.

foto: FromTheNorth

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu