Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Bojno polje Istra

Large 583
Nedjelja
30.12.2007.

Ako ste prve dane 2008. odlučili provesti u Istri ili Rijeci, te ako ste pritom fan SF-a imamo za vas jednu dobru vijest. Naime, 2. siječnja na 250 prodajnih mjesta diljem Istre i Kvarnera gdje se prodaje Glas Istre moći će se kupiti SF roman Danila Brozovića pod nazivom Bojno polje Istra u izdanju Naklade Zoro i to po cijeni od svega 39 kuna.

Danilo Brozović (1979.) piše i objavlje od 1998. Za priču 'Prsti' objavljenu u sferakonskoj zbirci Djeca olujnih vjekova 2004. godine dobio je nagradu SFERA. Godinu kasnije objavio je autorsku zbirku priča Zeleno sunce, crna spora. Ovaj put predstavlja se cyberpunk romanom čija se radnja događa pedesetak godina u budućnosti, u ozračju rata za odcjepljenje Istre od Hrvatske. Izvrsno!

Osim ove dobro organizirane prodaje (radi se o domaćem SF romanu s najvećom početnom nakladom), organizirana je i promotivna turneja sa sljedećim rasporedom:

PAZIN - četvrtak, 3. siječnja 2008. u 18 sati u maloj koncertnoj dvorani Spomen doma; sudjeluju: autor Danilo Brozović, urednik Davor Šišović, politolog Emil Soldatić, nakladnik Zoran Filipović

RIJEKA - petak, 4. siječnja 2008. u 12 sati u MMC-u Školjić (Centar za tehničku kulturu, adresa Školjić 6); sudjeluju: autor Danilo Brozović, urednik Davor Šišović, kulturolog Ernie Gigante Dešković, nakladnik Zoran Filipović

PULA - petak, 4. siječnja 2008. u 21 sat u cafe-baru P-14 (Preradovićeva 14); sudjeluju: autor Danilo Brozović, urednik Davor Šišović.

Na kioscima u Istri i Rijeci knjiga će biti u prodaji dva tjedna, a tek nakon toga počinje distribucija za ostatak Hrvatske. Recimo još i to da je naslovnicu za roman napravila Nela Dunato.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu