Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Art-Anima u Beogradu

Large art anima Foto: Art-anima / Facebook
Četvrtak
26.05.2016.
Festival fantastične književnosti Art-Anima održat će se od 29.5. do 1.6. u Rimskoj dvorani Biblioteke grada Beograda.
Na festivalu sudjeluju pisci, urednici, teoretičari i profesori književnosti koji će govoriti o književnoj fantastici, njenom razvoju, društvenom utjecaju i važnosti u kulturnom, umetničkom i intelektualnom pogledu.
Među učesnicima programa su Zoran Živković, Goran Skrobonja, Ljiljana Gavrilović, Zorica Đergović Joksimović, Slobodan Ivkov, Dejan Ognjanović, Nataša Tučev, Aleksandar Šurbatović, Pavle Zelić, Dragan Paunović, Aleksandar Tešić i mnogi drugi.
Kao i prethodnih godina, i ove će biti dodijeljena nagrada Art-Anima za izuzetan doprinos popularizaciji fantastične književnosti, a ovo simbolično priznanje bit će uručeno uredniku, izdavaču, teoretičaru, kritičaru i prevoditelju Žiki Bogdanoviću
Na Festivalu gostuje i francuski umjetnički fotograf Adrien Tomaz. On će sa Zoranom Živkovićem predstaviti njihov zajednički eksperimentalni roman u nastajanju Tumač fotografija
Ulaz na sva festivalska dešavanja je slobodan.
Više informacija o manifestaciji možete pronaći na web stranici Festivala

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu