Page arrow
30.06.2020. u 16:00 @ Booksa

Booksa u parku 2020: Čitaj i pričaj

Large swiming instructor
Utorak
16.06.2020.


Nakon silnih tribina, razgovora i diskusija s piscima, književnicama te literatima, Booksin Ekspertni Tim (BETi) u vremenu kužne dokolice dosjetio se nečeg novog: zašto ne bismo o knjigama pričali i s onima koji ih čitaju? Mislimo da bi vrijedilo pričati s nekim o čitanju, načinima čitanja i dokonom tumačenju tuđih djela. Razaslali smo ljude po cijeloj regiji i nakon pomnog traženja naišli smo na pravu osobu za razgovor. Ivana Perić je novinarka, aktivistkinja, prevoditeljica, ali i – možda najvažnije – predana bezinteresna čitateljica i ljubiteljica književnosti.  Zašto čita? Kad čita? Kako čita? Što čita? Kako bira što čitati? I što nam može preporučiti? Sve ćemo je to ispitati u Booksi u parku u programu ČiP.

Razgovor vodi Luka Ostojić koji slabo čita, ali puno pita.

***

Događaj je osmišljen u sklopu projekta Booksino kulturno dvorište koji podržava Zaklada Kultura nova.

Booksa u parku 2020

Ove godine Booksa se na mjesec dana preselila u mali park, pokraj Grge i ispod breza i omorika. Program je nudio ponešto za svakoga - razgovore, promocije, druženje, mnogo književnosti i dosta glazbe... Bilo nam je divno i jedva čekamo iduću!

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu