Page arrow
Web banner 3Banner mobile 3
15.06.2019. u 16:00 @ Booksa

Booksa u parku 2019: Raspričavanje (timsko pisanje priča)

Large 2017 11 27 22.22.51
Subota
01.06.2019.

Raspričavanje je događanje u kojem male grupe od 3 do 5 osoba zajednički smišljaju priču na zadane pojmove i u zadanom vremenu. Pojma su tri, zadano vrijeme je 45 minuta, a pojmove zadaje i vrijeme mjeri voditeljica Raspričavanja Ivana Bodrožić. Kad ona kaže „Vrijeme je isteklo!", predstavnice ili predstavnici svake grupe ispričat će priču koju su osmislili svima ostalima i voditeljici, a ona će pak pitati pitanje, dva, tri…

Inače je ovo događanje kod nas rezervirano za osobe od 55 godina i starije, no na ovom specijalnom "open air" izdanju možete se pridružiti svi i sve, bez obzira na godine. Važnije je da volite priče, volite pisati, družiti se i ide vam timski rad. Nikakve posebne pripreme nisu potrebne, ne trebate sa sobom dovući cijeli tim (iako možete!), nećemo vam davati ocjene, pohvale za dobro vladanje niti ukore. No dat ćemo vam priliku da vidite kako na tri ista pojma mogu nastati dužinom, stilom, žanrom i temom potpuno različite priče.

Raspričavanje je dio projekta Koja je tvoja priča? kojeg sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i namijenjen je našim sugrađanima i sugrađankama od 55 godina ili starijima koje zanimaju knjige, književnost, čitanje i pripovijedanje. Za više informacija o projektu javite nam se na 01/ 4616 124 ili na booksa[at]booksa.hr.

Booksa u parku 2019

Booksa u parku je ono lijepo razdoblje kada se Booksa preseli u mali park, pokraj Grge i ispod breza i omorika. Program je nudio ponešto za svakoga - razgovore, promocije, druženje, mnogo književnosti i dosta glazbe. 

20 godina Bookse, 20 godina književnosti na drugačiji način!

Booksa u 2024. slavi velikih 20 godina! Kako svi mi volimo okrugle obljetnice, neki od vas vjerojatno će se sjetiti našeg 10. rođendana, koji smo (pro)slavili crowdfunding kampanjom1 i velikim završnim tulumom.

Za ovaj, 20. rođendan tulumarit ćemo cijelu godinu jer – zašto ne?!

Large miki solus bup 2

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu