Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija
17.06.2017. u 15:00 @ Booksa

Booksa u parku @ddz2017: Predstavljanje romana "Omara" Ive Ušćumlić

Large iva
Utorak
06.06.2017.

Roman Omara (Durieux, 2017.) spisateljice Ive Ušćumlić daje atmosferičnu sliku vrućeg ljetnog Zagreba kad nestaje jedna žena i košmara u koji se pretvara život njenih bližnjih. Radnja romana zbijena u nekoliko vrućih mjeseci zapravo se proteže na trideset godina gradeći od priče savršen mozaik.

Iva Ušćumlić autorica je hvaljenog prvijenca Duhovi. Rođena je 1977. godine u Zagrebu, gdje karijeru započinje kao novinarka. Danas kreira različite sadržaje, svaki prilagođen svom mediju, od copywritinga u oglašivačkoj industriji preko pisanja knjiga i eseja, do angažiranih mini-priča i kreativnih natuknica na društvenim mrežama. Britko i nerijetko duhovito oblikovanje ovih posljednjih dovode je na prestižnu listu najvećih internet influencerica u regiji.

Sudjeluju: Iva Uščumlić, Ivana Rogar i Srđan Sandić

Cijeli program Bookse u parku je ovdje, a tu je cijeli program festivala Design District Zagreb.

foto: najboljeknjige.com

Booksa u parku 2017

Booksa u parku je ono lijepo razdoblje kada se Booksa preseli u mali park, pokraj Grge i ispod breza i omorika. Program je nudio ponešto za svakoga - razgovore, promocije, druženje, mnogo književnosti i dosta glazbe. 

20 godina Bookse, 20 godina književnosti na drugačiji način!

Booksa u 2024. slavi velikih 20 godina! Kako svi mi volimo okrugle obljetnice, neki od vas vjerojatno će se sjetiti našeg 10. rođendana, koji smo (pro)slavili crowdfunding kampanjom1 i velikim završnim tulumom.

Za ovaj, 20. rođendan tulumarit ćemo cijelu godinu jer – zašto ne?!

Large miki solus bup 2

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu