Četvrtak
19.09.2019.

Predstavljanje panorame suvremenog slavenskog pjesništva

Srijeda, 25.09.2019 u 16:00 @ Knjižnica i čitaonica Bogdana Ogrizovića
A+ A-

Predstavljanje knjige - panorame suvremenog slavenskog pjesništva Kruh naš nasušni održat će se u zagrebačkoj knjižnici Bogdana Ogrizovića u srijedu, 25. rujna, u 16 sati.

Knjigu  je objavila Slavenska književna i umjetnička akademija, sa sjedištem u Bugarskoj, koja okuplja književnike i promiče, već 13 godina, kulturu svih slavenskih zemalja. U njoj su zastupljena 22 pjesnika iz Hrvatske: Ivan Babić, Tomica Bajsić, Lidija Bajuk, Silvija Benković, Enerika Bijač, Diana Burazer, Ljerka Car Matutinović, Marina Čapalija, Lana Derkač, Tomislav Domović, Maja Gjerek Kušenić, Ivan Golub, Davor Grgurić, Natalija Vorobjova Hržić, Božica Jelušić, Zoran Kršul, Sonja Manojlović, Luko Paljetak, Pero Pavlović, Darko Pernjak, Dimitrije Popović te Sonja Zubović.

Knjigu će predstaviti urednica akad. Elka Njagolova, sastavljačica dijela koji se odnosi na Hrvatsku Enerika Bijač te grafički urednik knjige i edicije dr.sc. Valerij Poštarov. Za glazbeni dio večeri pobrinut će se glazbenica i književnica Lidija Bajuk.

Predstavljanje knjige dio je događanja u okviru manifestacije Međunarodni mostovi književnosti i umjetnosti koja se ove godine u Zagrebu odvija od 24. do 27. rujna.

 

POVRATAK NA VRH STRANICE
Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu.