Utorak
09.07.2019.

19. Vinodolske ljetne večeri

Ponedjeljak, 08.07.2019 u 20:30 - Petak, 23.08.2019 u 20:00 @ razne lokacije
A+ A-

Vinodolske ljetne večeri manifestacija je koju Turistička zajednica Vinodolske općine organizira po devetnaesti put. Cilj je ovih manifestacija da pruži publici vrhunske umjetničke događaje i da privuče pažnju javnosti na Vinodolsku dolinu. Također se žele oživjeti i stare frankopanske gradine Bribir i Drivenik, kao i pridonijeti afirmaciji narodnih običaja i vrednota kroz uključivanje domaćih kulturno-umjetničkih društava u program manifestacije.

Atraktivni prostori frankopanskih kaštela i mjesta od 8. srpnja do 23. kolovoza ugostit će niz kulturnih sadržaja - predstave, književne večeri, glazbene i plesne nastupe. Iz raznolikog programa izdvajamo književne događaje - gostovanja Zorana Predina i Richarda Schubertha.

Zoran Predin će u nedjelju 14. srpnja 2019. u 21 sat predstaviti svoju knjigu Glavom kroz zid i održati koncert u Hotelu Balatura u Triblju (Mali Sušik 2).

U subotu 20. srpnja u 21 sat na istom mjestu gostovat će austrijski pisac Richard Schuberth.

Vidimo se u Vinodolskoj dolini!

POVRATAK NA VRH STRANICE
Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu.