Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Deveti Kikinda Short

Large kikinda 09 sori srp
Ponedjeljak
23.06.2014.

U slučaju da od nogometne magluštine ne vidite ni prst pred okom i mislite da su sve aktivnosti (osim naguravanja lopte po livadi) zamrle – znajte da ste u krivu.

Književnost nije moguće zaustaviti! Ona je i dalje tu – među nama. Objavljuje nam se u različitim oblicima. Na primjer u obliku festivalskih aktivnosti. Iz direkcije Kikinda Shorta dojavljuju da su unatoč prošlogodišnjim nevoljama i dalje među nama. Jači i postojaniji no ikad!

Deveto izdanje Kikinda Short Story festivala održat će se od 2. do 5. srpnja, i to u pet gradova i tri države. Osim u Kikindi, festivalska karavana protutnjat će još i Temišvarom, Segedinom, Zrenjaninom i, na koncu, i Beogradom. Kad kažemo karavana, mislimo na kratkopričaše. Doći će Faruk Šehić, Robert Perišić, Ilija Đurović, Jovica Aćin, pa onda još i João Tordo (Portugal), Eljan Tanini (Albanija), gosti iz Ukrajine, Cipra, Mađarske, Lihtenštajna i drugi.  

Ove godine festival su podržali mnogi, a među njima i Ministarstvo kulture i informisanja Srbije, Pokrajinski sekretarijat za kulturu i javno informisanje i Opština Kikinda, Fondacija kulture Lihtenštajna i Ministarstvo obrazovanja i kulture Cipra.

Iz Republike Bookse pozdravljamo i podržavamo ovo literarno okupljanje, te vas nagovaramo i potičemo: ako vam je usput – posjetite Kikinda Short Story.

izvor i foto: Kikinda Short Story

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu