Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

'Sparkov' natječaj za najljepšu ljubavnu pjesmu

Large 1828
Ponedjeljak
11.01.2010.

Pravila natječaja:

1. Natjecati se mogu svi zainteresirani osim članova Udruge "Spark" i članova njihovih obitelji.
2. Svaki kandidat može poslati samo jednu pjesmu na hrvatskom jeziku koja do završetka natječaja i proglašenja najboljih ne smije biti nigdje objavljena.
3. Pjesme mogu biti pisane bilo kojim stilom. Ne smiju biti duže od 25 pisanih redova (plus naslov i razmaci između kitica, ako postoje).
4. Pjesme se dostavljaju čitko napisane ili tiskane na računalu ili pisaćem stroju.
5. Potrebno je dostaviti pet kopija pjesme, svaku na zasebnom listu, potpisanu isključivo šifrom (na primjer, Afrodita, Mefisto, Vjerni, Mjesečina…).
6. Pjesme treba staviti u veću omotnicu (kuvertu) u kojoj se treba nalaziti i zalijepljena manja omotnica na kojoj izvana piše samo vaša šifra a u njoj podaci o autoru – ime, prezime, adresa, broj telefona i e-mail adresa (ako ju imate).
7. Bit će prihvaćene sve pjesme koje udovoljavaju navedenim kriterijima ako budu poslane najkasnije do 2. veljače 2010. godine (datum slanja na poštanskom pečatu).
8. Sve prihvaćene radove nezavisno će pregledati i ocijeniti pet članova prosudbenog odbora. Molimo da pošaljete pjesmu koju ste pisali svojim srcem i svojom dušom jer će "autori" plagijata biti navedeni u obrazloženju diskvalifikacije.
9. Autori deset najbolje rangiranih pjesama dobit će poštom diplome ili priznanja koja su osvojili.


Rezultati natječaja bit će objavljeni na internetskim stranicama "Sparka" (www.spark-vg.info), na više drugih stranica na internetu, te u nekim drugim hrvatskim medijima. Autori pjesama za koje će prosudbeni odbor smatrati da su najbolje (prvo, drugo i treće mjesto) dobit će diplomu i prigodnu nagradu.


Pjesme šaljite na adresu:

Ðurđa Parać
Pleška 125
10410 Velika Gorica
(Za natječaj "Spark" - Valentinovo 2010)
 
VAŽNO:
Molimo vas da se striktno pridržavate navedenih propozicija da ne bude diskvalificiranih autora. Prošle godine morali smo, nažalost, diskvalificirati nekoliko zaista lijepih pjesama. Ponavljamo, šalje se samo jedna pjesma! Ime, prezime i ostali podaci o autoru smiju se nalaziti jedino u priloženoj zatvorenoj kuverti koja se otvara tek nakon završenog ocjenjivanja i rangiranja.

Puno sreće na natječaju!

Ako tu ne uspijete, od srca vam želimo puno sreće u ljubavi!

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu