Page arrow

Radionica kreativnog pisanja XI

Large rkp  itanje 2015 022
Utorak
17.11.2015.
Prvo prođe Dan mrtvih. Onda izbori (to možda da, možda ne), a na kraju Interliber i Martinje izvode šou pod nazivom 'Tko će prvi, tko će prvi?!' Interliber uvijek pobijedi, ali Martinje ne odustaje. Kad prođe sva ta gungula, cijela nam država zna što slijedi – objava poziva za sudjelovanje na Radionici kreativnog pisanja kratke priče pod mentorstvom Zorana Ferića. I tako već jedanaesti put zaredom, dame i gospodo. 

Radionica će se održavati u Booksi, Martićeva 14d, Zagreb, srijedom u večernjim satima. Osim vrlo intenzivnog rada na tekstovima s Ferićem, polaznici između radionica pišu zadaće, love inspiraciju, brejnstormaju, guglaju i tako. Osim s Ferićem, polaznice i polaznici imat će priliku i popiti kavu i porazgovarati s domaćim piscima, spisateljicama i urednicima po vlastitom izboru. Svi koji to prežive (a to su svi) na kraju radionice u Booksi javno čitaju svoje do visokog sjaja ispolirane priče. Radionica s radom kreće sredinom siječnja 2015. i traje dva mjeseca.
Ako ste od onih koji su željno iščekivali ovu radionicu (ili smo vas baš sad zainteresirali), pošaljite nam kratak info o sebi te najviše 5 kartica proznog teksta (vlastitog!) najkasnije do 30.11. na mail booksa@booksa.hr, s naznakom 'Za radionicu'. U tjednu nakon isteka roka za prijavu Zoran Ferić odabrat će polaznice/ke radionice, a mi ćemo vam rezultate dojaviti čim ih Ferić dojavi nama.

Sretno!

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu