Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Pjesnički festival Art Attack

Large 2640
Nedjelja
08.01.2012.

Kulturna udruga 'Manifest' organizira četvrti međunarodni pjesnički festival 'Art Attack'. Otvoren je za autore do 30 godina starosti koji pošalju svoje radove (najviše tri pjesme) na hrvatskom i/ili engleskom jeziku na gore navedenu temu.

Radovi se šalju na e-adresu art.attack.fest@gmail.com najkasnije do 31. ožujka 2012. Sve upite o festivalu možete poslati na istu adresu.

Petnaest najboljih radova bit će nagrađeno i obavljeno u dvojezičnom zborniku. Uz radove je potrebno priložiti i osnovne podatke o autoru: ime i prezime, datum i mjesto rođenja te kratku biografiju. O rezultatima natječaja autori će biti obaviješteni do kraja travnja 2012.

Kao i prethodne tri godine, festival će trajati tri dana i obuhvaćati zbivanja kao što su: predstavljanje zbornika, čitanje poezije, gostovanje nagrađenih pjesnika, humanitarne akcije, radionice te predstavljanje udruga i organizacija koje sudjeluju u projektu.

Nagrađeni autori bit će pozvani da sudjeluju u zbivanjima u Zagrebu u studenom 2012.

Možda će vas zanimati
U fokusu
Homepage dizajn bez naslova  15 08.03.2021.

Praktični osmomartovski vodič za i kroz književne nagrade

Koji su sve mogući razlozi koji dovedu do tako očigledne posljedice da književnost žena nije podjednako nagrađivana i vrednovana kao muško stvaralaštvo? Još uvijek aktualan tekst Nađe Bobičić.

Piše: Nađa Bobičić

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu