Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Novinarska edukacija

Large operi seksizam vizual
Ponedjeljak
14.03.2016.
U travnju i svibnju portal Vox Feminae organizira besplatnu edukaciju za buduće volontere/ke.

Polaznici/e će se upoznati s osnovnim novinarskim formama i radom redakcije jednog nezavisnog medija te napisati svoje prve tekstove i napraviti kratke filmove uz mentorsku podršku. Uz to, osmislit će ili pokrenuti svoje instagram ili tumblr profile i upoznati se s angažiranim korištenjem društvenih mreža. Zaintereirani/e će sudjelovati i u smišljanju i kreiranju novog fanzina.
Volonterski ciklus završit će prezentacijom radova i zajedničkim druženjem na 10. Vox Feminae festivalu!
Sve što treba napraviti je do 20. ožujka ispuniti online upitnik i izvršiti mali novinarski zadatak koji će biti poslan na vašu e-mail adresu. 
Edukacije u travnju će se odvijati vikendima (2. i 3. te 16. i 17.4.) u konferencijskoj dvorani zagrebačkog centra za nezavisnu kulturu i mlade – POGON (Kneza Mislava 11). Pojedina edukacija će trajati četiri sata, a točni termini (kao i oni u svibnju) bit će naknadno dogovoreni. 
Svi/e polaznici/e dobit će potvrdu o završenoj edukaciji te potvrdu o kompetencijama stečenima volontiranjem. Za bilo kakva pitanja i nedoumice valja se javiti na: volontiranje@voxfeminae.net

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu