Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Natječaj 'Susret riječi'

Large 1437
Subota
28.02.2009.

Kulturološka udruga Pinta raspisuje natječaj za 'Susret riječi’ Bedekovčina 2009., za područja: poetski radovi na hrvatskom književnom jeziku, poetski radovi na hrvatskom kajkavskom izrazu, poetski radovi na hrvatskom čakavskom izrazu, prozni radovi (sva tri jezična izraza:do tri stranice teksta). Natječaj je otvoren zaključno do 1. svibnja 2009. godine.

Njegovanje poetskog i proznog izraza, promicanje i oplemenjivanje stvaralačke riječi osnovna je zadaća ovih Susreta.

U natječaju mogu sudjelovati autori sa svojim dosad neobjavljenim radovima. Svaki autor može se, na svakom od naznačenih područja natjecati s tri svoja rada. Radovi moraju biti prepisani strojem u četiri istovjetna primjerka, na disketi ili CD-u i označeni istom šifrom. S radovima treba poslati i zatvorenu omotnicu u kojoj se nalazi ime i prezime autora, adresa, broj telefona i šifra kojom su radovi označeni.

Tridesetak najuspješnijih radova, koje će izabrati Stručni žiri, bit će javno izvedeni na završnoj svečanosti 'Susret riječi' Bedekovčina 2009. tijekom mjeseca rujna 2009. godine u Bedekovčini, a proširen izbor odabranih radova biti će tiskan u prigodnom zborniku.

Radove upućene na natječaj ne vraćamo. Organizator osigurava tri novčane nagrade.

Radove dostavite na adresu:
Općina Bedekovčina
Trg A. Starčevića 4
49221 Bedekovčina, sa naznakom 'Susret riječi' Bedekovčin

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu