Page arrow

Ljetna škola pisanja

Large unnamed
Ponedjeljak
11.06.2018.
Osma Ljetna škola pisanja CeKaPea održat će se od 26. kolovoza do 2. rujna 2018. u dvorcu Stara Sušica u Gorskom kotaru.
Uz svakodnevni rad na tekstu, na Ljetnoj školi organiziraju se i književne tribine, kružoci, kvizovi, predstave i zajednička druženja na kojima gostuju autorice i autori iz Hrvatske i regije. Ove godine mogu se upisati radionice kratke priče, proze, poezije ili U potrazi za glasom.
Radionice vode Enver Krivac (proza), Davor Mandić (kratka priča), Tea Tulić (U potrazi za glasom) i Miroslav Mićanović (poezija).
Neki od gostiju večernjih programa su Davor Grgurić, Tatjana Peruško, Boris Postnikov, Korana Serdarević, a razgovarat će se o suvremenoj regionalnoj i talijanskoj književnosti, motivu holokausta u postjugoslavenskoj književnosti, Gorskom kotaru kroz mit, fantastičnoj književnosti, književnim nagradama, produkciji i poziciji književnosti u društvu.
Prijave se mogu poslati putem web stranice CeKaPea ili e-mailom na adresu: info@cekape.com
Ljetna škola pisanja održava se u suradnji s Domom mladih Rijeka.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu