Utorak
12.06.2018.

Ljetna škola pisanja
Extra_large_unnamed
A+ A-
Osma Ljetna škola pisanja CeKaPea održat će se od 26. kolovoza do 2. rujna 2018. u dvorcu Stara Sušica u Gorskom kotaru.
 
Uz svakodnevni rad na tekstu, na Ljetnoj školi organiziraju se i književne tribine, kružoci, kvizovi, predstave i zajednička druženja na kojima gostuju autorice i autori iz Hrvatske i regije. Ove godine mogu se upisati radionice kratke priče, proze, poezije ili U potrazi za glasom.
 
Radionice vode Enver Krivac (proza), Davor Mandić (kratka priča), Tea Tulić (U potrazi za glasom) i Miroslav Mićanović (poezija).
 
Neki od gostiju večernjih programa su Davor Grgurić, Tatjana Peruško, Boris Postnikov, Korana Serdarević, a razgovarat će se o suvremenoj regionalnoj i talijanskoj književnosti, motivu holokausta u postjugoslavenskoj književnosti, Gorskom kotaru kroz mit, fantastičnoj književnosti, književnim nagradama, produkciji i poziciji književnosti u društvu.
 
Prijave se mogu poslati putem web stranice CeKaPea ili e-mailom na adresu: info@cekape.com
 
Ljetna škola pisanja održava se u suradnji s Domom mladih Rijeka.
POVRATAK NA VRH STRANICE
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu. Hvala što prihvaćate kolačiće i pomažete portalu!