Page arrow
Web banner 3Banner mobile 3

Ljetna škola knjige: Književnost za djecu

Large 2007
Četvrtak
03.06.2010.

Pontes - ljetni knjiški festival organizira LJETNU ŠKOLU KNJIGE: Književnost za djecu

Poziv natječaja:

Pozivamo na sudjelovanje sve koji pišu za djecu i žele se izvještiti u pisanju da nam pošalju svoje radove, a najbolje od njih NAGRADIT ĆEMO besplatnom ljetnom školom knjige u društvu izabranih predavača i pisaca.

Pošaljite svoje kontakt podatke i uzorak rukopisa (dvije kratke priče ili pet pjesama za djecu) na adresu pontes@pontes.hr najkasnije do 1. srpnja 2010.

Najboljih šest (koji dobivaju besplatan polazak Škole knjige i smještaj u Krku) obavijestit ćemo najkasnije do 15. srpnja. Autori sljedećih dvanaest najboljih rukopisa moći će besplatno pohađati Ljetnu školu, a platiti samo svoj smještaj u Krku.

Ljetna škola knjige održava se od 28. kolovoza do 2. rujna '10. u gradu Krku, a uključuje:

1. petodnevni rad u radionici kreativnog pisanja, voditeljica Katarina Mažuran Jurešić
2. pet predavanja na temu knjige i književnosti i susreta s piscima (uz moto: puno prakse, malo teorije): pisci za djecu iz nakladničke kuće Mozaik, pisac iz Sarajeva Nenad Veličković, nakladnik iz Beograda Dejan Ilić, voditelj projekta Knjižni informacijski sustav Valerij Jurešić…
3. mnogo druženja i neformalne atmosfere, blizinu plaže i razdragan završetak ljeta (više na www.pontes.hr)

Pontes
Strossmayerova 24
51500 Krk

Književni festival Pontes se održava već petnaest godina u gradu Krku promovirajući aktualnu domaću i inozemnu književnu scenu. Pontes je doveo u Hrvatsku književni slam, posredovao u mnogim međunarodnim kulturnim suradnjama i prvi je nakon rata uključio Hrvatsku u europska kulturna zbivanja. Mnogi sudionici Pontesa tijekom proteklih petnaest godina i danas svjedoče o neobičnim zbivanjima na otoku s mostovima.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu