Page arrow

JEP - jesen proze

Large smile
Četvrtak
13.09.2012.

Novi književni izazov za studente i školarce, književnike amatere ali i sve ostale koji se žele okušati u pisanju kratke urnebesne priče, je pred nama.

Natječaj za kratku priču otvara se 11. rujna 2012., a prijave se primaju do sredine listopada.

Važno je od ovih ponuđenih pojmova stvoriti smislenu cjelinu i poslati mailom na jep.natjecaj@gmail.com, ili poštom na adresu: Udruga Druga scena, Sunčana 8, 31 000 Osijek.

Deset najboljih radova po izboru stručnog žirija predstavit ćemo publici na finalnoj večeri u listopadu, a dolazak autora je obavezan jer svaki autor čita svoju priču.

Zadani pojmovi:

Udica, džabalebariti, papaja, motorna pila, usna harmonika, zatvor, dodirnik, crvuljak, podatan, pozamašno, tapir, prozračno, cviliti, transvestit, karburator, oploditi, ćuprija, zaprositi, kajgana, kurtizana.

Kao nagradu za trud i kreativnost, organizatori su osigurali vrijedne nagrade za tri najkvalitetnije priče. Zato tipkovnice u ruke jer očekuju vaše kratke priče!

Pravila:

-Žanr priče nije određen;
-Uz riječi po vlastitom izboru, potrebno je iskoristiti i sve ponuđene pojmove te oni moraju biti povezani u smislenu cjelinu;
-Natječaj je javan. Autori uz priču trebaju napisati svoje puno ime i prezime, telefon (mobitel) i adresu. Priče pod pseudonimom neće se objavljivati.
- Dužina priče: max. 2 kartice teksta

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu