Utorak
30.01.2018.

Ful kulturno
Extra_large_f_kul_petak-53
Foto: Superbrands Hrvatska
A+ A-
Projekt FUL KULTURNO projekt, održan tijekom prošlogodišnjeg Interlibera, iznjedrio je poseban natječaj čija je svrha promocija pisane riječi. Cjelokupni je program nastao pod okriljem stručnog magazina Brend kultura, podržanog od organizacije Superbrands Hrvatska.

Natječaj nagrađuje najbolje brendirani niskobudžetni događaj u kulturi, a pritom se odnosi na kulturu pisane riječi. Prijaviti se putem online obrasca mogu: promocije, predstavljanja, festivali, izdvojena događanja – prilike već održanih događaja u kojima postoji otvoren prostor za povećanje aktivnosti brendiranja. Prijave su otvorene do 1. travnja 2018.

Važan je preduvjet pritom budžetni prag do 30.000,00 kuna uložen u organizaciju i provedbu prijavljenog projekta. Nakon izglasavanja stručnog žirija, natječaj će iznjedriti 5 finalista i pobjednika koji zaslužuje statuu FUL KULTURNO i  nagradu od 10.000,00 kuna. 

Lea Brezar, CEO Superbrands Hrvatska i Slovenija. rekla je da će se ocjenjivati i inovativnost i originalnost te da žele da im se jave oni koji će nagradu investirati u taj projekt. Osim financijske potpore, nagrađeni će događaj dobiti i publicitet putem Superbrands kanala; magazina Brend kultura, društvenih mreža i promotivnog eventa. 

Uz Leu Brezar, članice žirija su Sandra Pocrnić Mlakar, urednica, novinarka i vlasnica izdavačke kuće Beletra, Sanja Rocco, voditeljica studija Menadžment i produkcija u kulturi (VPŠZ), Romana Lekić, pomoćnica dekana Visoke škole za komunikacijski i turistički menadžment „Edward Bernays" i Alis Marić, blogerica i influenserica.

Sve informacije o natječaju i projektu FUL KULTURNO dostupne su na stranici projekta, a dodatne upite o natječaju moguće je poslati na fulkulturno@fulkulturno.com.
 
POVRATAK NA VRH STRANICE
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu. Hvala što prihvaćate kolačiće i pomažete portalu!