Page arrow

Ferićeva radionica pisanja: prijavi se!

Large citanje
Četvrtak
29.08.2019.

Ako pišete nešto prozno, niste sigurni valja li to ili ne, koristilo bi vam dobiti drugo, treće, sedmo mišljenje o tome što ste napisali i kontra svim stereotipima o piscima i spisateljicama kao samačkim bićima, druženje i tzv. konstruktivan dijalog vam nisu mrski, čitajte dalje jer ova bi vam radionica mogla baš fino pasati.

Dakle, Booksina Radionica pisanja proze (kratke priče) trajat će dva i pol mjeseca, od početka listopada do sredine prosinca. U tom vremenskom razdoblju Zoran Ferić i polaznici/e sastaju se jednom tjedno, srijedom u večernjim satima. Na ovim se sastancima čitaju zadaće, međusobno se komentiraju, daje se podrška i ohrabrenje, padne i poneka kritika (nikoga dosad još nije ubila, dapače), ventiliraju se frustracije, smije se, jada, tješi.

Uz to, organizirat će se i susreti s književnicima/cama i/ili urednicima/cama koji će vam pojasniti što i kako kad počnete razmišljati o objavljivanju svojih uradaka. Podijelit će s vama pokoju edukativnu priču iz spisateljskog ili uredničkog života i omogućiti da izbjegnete barem poneku početničku grešku. Cijeli će proces kulminirati javnim događanjem na kojem ćete pročitati svoje priče u klubu Booksa. Te će priče potom i biti objavljene na našem portalu u rubrici Zadaćnice.

Budući da je broj mjesta ograničen jer se ne može kvalitetno raditi s velikim brojem osoba, potrebno je poslati prijavu (kratku biografiju i vlastiti prozni tekst ne duži od pet kartica) na adresu booksa{at}booksa.hr najkasnije do ponedjeljka, 9. rujna s naznakom "Za radionicu kreativnog pisanja". Za sve ostale informacije, ili ako imate pitanja, javite nam se na istu e-mail adresu ili na 01/ 4616 124.

Opla, dva tri, hop i prijavite se!

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu