Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Brod-knjižara

Large 1967
Nedjelja
25.04.2010.

Hrvatski kulturno-turistički projekt Brod knjižara - Brod kulture ove godine po prvi puta raspisuje natječaj za najbolju kratku priču koji započinje 26. travnja i traje do 31. svibnja 2010. godine. Na natječaj se pozivaju svi zainteresirani da ponude svoje dosad neobjavljene kratke priče. Priča koja se šalje na natječaj mora biti dužine od najmanje četiri do deset kartica teksta.

Žiri koji će birati najbolju kratku priču čine Enes Kišević, glumac i književnik te Ludwig Bauer, književnik, profesor, scenarist i kolumnist koji će pregledati sve pristigle radove, te uz pomoć Igora Gerenčera, organizatora projekta i managera u kulturi odabrati pobjednika i još 9 najboljih radova. Svih 10 radova biti će objavljeno u zajedničkoj Zbirci.

Glavna nagrada autoru pobjedničke priče biti će sudjelovanje na ovogodišnjoj turneji i plovidba Brodom knjižarom te prilika za promociju Zbirke. Ostalih devet autora čije će priče također biti objavljene u Zbirci imat će priliku na jednodnevno gostovanje, promociju i potpisivanje Zbirke na turneji Broda knjižare.

Radovi se mogu slati na adresu: brod.prica@gmail.com. Uz rad potrebno je priložiti podatke o autoru sa kontakt telefonom i kratak životopis. Objava pobjednika kratke priče biti će u lipnju 2010. godine.

Potporu ovom natječaju dali su Ministarstvo kulture RH i generalni sponzor tvrtka MasterCard Europe.

 

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu