Ponedjeljak
18.12.2017.

Blagdanski popust na radionice pisanja
Extra_large_zicbo
Foto: Sean MacEntee / Flickr
A+ A-
Centar za kreativno pisanje u Zagrebu nudi blagdanski popust od 20% na radionice kreativnog pisanja u zimskom ciklusu. Ponuda vrijedi do 25. prosinca za sve radionice koje započinju u prosincu, siječnju i veljači. 

Riječ je o radionicama u malim grupama s iskusnim voditeljima, u trajanju od 10 termina s fondom od 30 školskih sati. Cijena s blagdanskim popustom iznosi 1.200 kuna. Prijava je moguća putem web obrasca ili na mail info@cekape.com!

U zimskom ciklusu nudi se petnaest različitih radionica: Kratka priča, Roman, Poezija, Književno prevođenje, Drama, Scenarij za kratki film, Književna kritika, S one strane pisanja, Stvaranje uvjerljivih likova, Blog, Copywriting, Storytelling, Pričoslovnica i Imaš olovku i Jedan na jedan! Među voditeljima su poznati pisci, kritičari i urednici (Miroslav Mićanović, Goran Ferčec, Tomislav Kuzmanović, Jagna Pogačnik, Tomica Šćavina...)

Više detalja može se pronaći na stranici CeKaPea.
POVRATAK NA VRH STRANICE
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu. Hvala što prihvaćate kolačiće i pomažete portalu!