Page arrow

Strašno dobra priča

Large gricevanje
Nedjelja
24.03.2013.

Ako ste jedan od onih koji vole iskakati iz grma i plašiti prolaznike, pričati najstrašnije priče na kampiranjima, volite hororce, ili jednostavno želite pisati strašne priče, otpustite maštu s lanca i pošaljite priču od koje će se svi na Griču upiškiti u gaćice od straha. Radnja priče ne mora biti isključivo vezana uz Grič i strašne gornjogradske legende, ali namjera je da sa svojom jezivom pripovjetkom prestrašite one koji slušaju ili čitaju. Priča može biti duga najviše 800 riječi. Autori čije će priče biti odabrane za čitanje mogu donijeti svoju glazbenu podlogu za vrijeme čitanja.

10 najboljih priča prethodno će odabrati žiri, a najbolje priče će se nakon prestanka glazbenog programa uz svijeće čitati u bonbon baru pred publikom, a osvajanju titule najstrašnije priče pomaže i najveći vrisak publike. Najbolju i nastrašniju priču odabranu na čitanju promovirat će se po stranicama Gričevanja i društvenim mrežama, kao i na stranicama medijskih pokrovitelja Gričevanja. Sponzori Gričevanja svima koji su odabrani osigurat će strašno dobre poklon pakete.

Radove prijavljujete na e-mail info@gricevanje.com s naznakom 'Strašno dobra prica'.
Prijave traju do početka Gričevanja 4. travnja. 2013.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu