Page arrow

Rezidencija u Rijeci

Large unnamed
Utorak
07.04.2015.
Rezidencijalni programi koji će se financirati odnosno sufinancirati sredstvima Proračuna Grada Rijeke su programi boravka individualnih autora, umjetničkih kolektiva, teoretičara i istraživača iz područja književnosti, vizualnih i audiovizualnih umjetnosti, glazbene, dramske i plesne umjetnosti, ostalih izvedbenih umjetnosti te društvenih i humanističkih znanosti u gradu Rijeci.
U Rezidencijalni program Kamov uvrstit će se programi boravka individualnih autora, umjetničkih kolektiva, teoretičara i istraživača, koji nemaju prebivalište na području Rijeke, iz područja:
- književnosti,
- vizualnih i audiovizualnih umjetnosti,
- glazbene, dramske i plesne umjetnosti,
- ostalih izvedbenih umjetnosti,
- društvenih i humanističkih znanosti.
Detaljni uvjeti suradnje i kriteriji vrednovanja pristiglih prijedloga programa navedeni su u Sustavu vrednovanja rezidencijalnih programa.
Pravo podnošenja prijave na Poziv imaju pravne osobe koje obavljaju djelatnost iz područja kulture i obrazovanja: ustanove, udruge, umjetničke organizacije i ostale pravne osobe. Sve prispjele programe ocijenit će i obraditi Programski savjet Rezidencijalnog programa Kamov.
Stvaraoci i istraživači na rezidencijalnom programu imaju obavezu predstaviti se riječkoj javnosti na način koji odgovara njihovom radu.
Predlagatelji programa obvezni su prijaviti svoje program putem online obrasca koji je dostupan na ovoj web stranici.
Prijedlozi programa šalju se poštom ili se osobno dostavljaju na sljedeću adresu: 

Muzej moderne i suvremene umjetnosti, 
Dolac 1/II, 
51 000 Rijeka
Hrvatska
Nepotpune prijave i prijave koje ne udovoljavaju propisanim uvjetima, neće se uzeti u razmatranje.

Za sva dodatna pitanja obratite se na e-mail: natasa.sukovic@mmsu.hr

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu