Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Prijave za Ferićevu radionicu!

Large olovka i gumica
Četvrtak
25.10.2012.

Tko čeka, taj i dočeka. Točno godinu dana nakon zadnje održane Radionice kreativnog pisanja možete se prijaviti za novu koja će početi 28.11.2012., a prijave primamo do 10.11.2012.

Radionicu će voditi, kao i svaki put do sad, profesor i pisac Zoran Ferić.

Radionica će se održavati u Booksi, Martićeva 14d, Zagreb, srijedom u večernjim satima (8-10 sastanaka). Osim vrlo intenzivnog i zahtjevnog rada na tekstovima s Ferićem, polaznici radionice imat će priliku upoznati domaće urednike iz raznih izdavačkih kuća (4 sastanka).

Za prijavu na radionicu potrebno je poslati kratak info o sebi te najviše 5 kartica proznog teksta (vlastitog!) na mail booksa@booksa.hr, s naznakom 'Za radionicu'.

Cijena radionice za studente, učenike i umirovljenike iznosi 500 kn, a za radne ljude 700 kn.

Obavijest o tome jeste li zadovoljiti visoke kreativne kriterije i jeste li primljeni na radionicu poslat ćemo vam na mail najkasnije do 15.11.2012. :)

Kao inspiraciju nudimo vam neke od priča prijašnjih polaznika Ferićeve radionice koje možete pročitati u našoj Zadaćnici.

Možda će vas zanimati
Booksina radionica kratke priče
Homepage nepomucena 06.05.2014.

Nepomućena

Za sedam dana u Booksi nas očekuje čitanje priča s Ferićeve radionice, a na portalu krećemo s objavom radova. Počinjemo s pričom Petre Sigur.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu