Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Mjesec Bridget Jones

Large fielding 2
Nedjelja
22.02.2015.
Rođendan Helen Fielding, bivše novinarke koja je stekla svjetsku slavu romanima o duhovitoj junakinji opsjednutoj kalorijama, muškarcima i karijerom, potaknuo je izdavačku kuću Lumen da veljaču proglasi mjesecom Bridget Jones, a ne samo mjesecom ljubavi. 

Lumen stoga organizira nagradni natječaj u kojem čitateljice do 25. veljače mogu opisati svoj 'Bridget trenutak', događaj kad su nalikovali omiljenoj junakinji chick lit literature.
Tri dobitnice imaju priliku osvojiti po jednu knjigu iz serije, drugoplasirana može očekivati cijeli komplet, a glavna nagrada, za najuvjerljiviji 'Bridget trenutak', bit će romantična večera. 
Čitateljice mogu opisati svoj "Bridget trenutak” na Lumenovu blogu, na Facebook profilu ili preko e-mail adrese: lumen@lumenizdavastvo.hr

Ako im je preteško pisati kad su se i zašto osjećali kao Bridget Jones, mogu poslati i fotografiju ili crtež – i možda osvoje jednu od nagrada. 
Najbolji radovi bit će predstavljeni na tribini 'Što žene čitaju?' koja će se održati 26. veljače u 18:00 sati u knjižari Arkadija na Jelačićevu trgu. Na tribini sudjeluju Maša Grdešić, Aleksandra Orlić, Mihaela-Marija Perković i Milena Benini. 

foto: Helen Fielding

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu