Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

KSET-ov natječaj

Large kset web
Utorak
10.03.2015.
Klub studenata elektrotehnike (KSET) vas poziva na sudjelovanje u natječaju za izbor najbolje kratke priče. Pravo sudjelovanja imaju svi autori koji pišu na hrvatskom jeziku, a poslane priče moraju biti prethodno neobjavljene i duljine do 5000 riječi. Svaki autor smije poslati samo jednu priču po krugu natječaja. 
Najbolje tri priče bit će objavljene na internet stranicama Kluba - kset.org. Odabrani autori dobit će kemijske olovke s ugraviranim vlastitim i imenima priča te jednu od sljedećih knjiga: 100% društveni uzgoj (Iva Tkalec), Črna mati zemla (Kristian Novak) i Mima i kvadratura duga (Želimir Periš). 

Pobjednička priča bit će objavljena i na Booksinom portalu koji je medijski pokrovitelj natječaja.

Osim toga, svesci s odabranim pričama bit će postavljeni u KSET-ovu mini-knjižnicu. Datum dodjele bit će objavljen naknadno. 
Pitanja ili prijave s osobnim podacima (ime i prezime, broj mobitela, datum rođenja) i pričama u PDF i DOC formatima možete slati do 9.4.2015. godine, na adresu kratkaprica@kset.org

Rezultati natječaja bit će objavljeni do 21.5.2015. godine.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu